3DFotogrammetrie

Sinds het begin der tijden proberen kunstenaars te repliceren hoe we de wereld rondom ervaren. Met de komst van 3D-printers, zijn we er bijna. We moeten alleen de modellen laten afdrukken. We noemen het proces van het omzetten van een reeks afbeeldingen in een 3D-model fotogrammetrie.

Een 3D-model is een model met drie dimensies. Een foto heeft misschien een hoogte en een breedte, maar mist diepte. Je kunt niet rond een 2D-model lopen en het van alle kanten bekijken. Met 3D-modellering elimineert u die grens, zodat de kijker het item volledig kan zien.

Geavanceerde computerprogramma’s helpen ons bij het maken van deze modellen. Maak maximaal indruk met een product presentatie met gebruik van een 3D model. 3D-modellering is de volgende stap om je kunst te laten zien.

Ook kun je jouw product met “augmented reality” in de omgeving van de gebruiker plaatsen. Zo kun je het 3D voorwerp in een 2D foto omgeving plaatsen waardoor je een realistisch beeld krijgt hoe het voorwerp er in de werkelijkheid uit ziet.

Ontvangt u onze Nieuwsbrief al?

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een offerte aanvragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

WhatsApp

+31 6 511 677 15

Telefoon

+31 6 511 677 15

Email

info@vrzichtbaar.nl